Пошук

Нова перемога юних географів Ружинщини

Дата: 19.02.2024 17:59
Кількість переглядів: 158

З року в рік радують своїми знаннями здобувачі освіти Ружинської громади у Всеукраїнській учнівській олімпіаді з географії. Високий творчий, науковий потенціал розкривають в своїх учнях  вчителі географії Ружинського  та Ягнятинського  ліцеїв. Підтвердженням цього став участь команди Ружинщини в ІІІ (обласному) етапі олімпіади з географії.  Так вихованка вчительки Ружинського ліцею Воронюк С.С.,  учениця 10 класу Кравченко Вероніка завоювала абсолютне 1 місце в області, підтвердивши свою минулорічну перемогу на Всеукраїнському рівні. Це вже третя перемога Вероніки на обласних олімпіадах цього року.  Також не підвів  свого наставника учень 8 класу цього ж ліцею, Огійчук Ілля, диплом ІІ ступеня, 7  загальне місце серед всіх учасників області. Ще одна учениця 8 класу Ружинського ліцею Мартинюк Софія – має 4 результат, та диплом  ІІ ступеня, вчителька Миколайчук Л.П.

Підтримала високий командний статус переможниця – учениця 11 класу Ягнятинського ліцею Кадикова Софія – диплом ІІ ступеня та  4 результат в області. А підготувала юну географиню вчителька цієї школи Христич Р.О.

Вітаємо з перемогою учасників олімпіади та їх наставників. Віримо на нові олімпійські злети талановитої учнівської молоді Ружинщини. Успіхів та нових перемог чекаємо від Вас.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь