Продовжується обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад, де змагаються кращі учні області. Так, 10 лютого 2024 року відбувся обласний етап  Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики. Складною, але успішною була підготовка та виступ здобувачів освіти Ружинської громади на даній олімпіаді. Нашу громаду представляли учні Ружинського ліцею Вероніка Кравченко та Владислав Андрійчук. Ми горді тим, що обидва наші юні фізики отримали перемогу на олімпіаді:

- Вероніка Кравченко, учениця 10-А класу, (вчитель Олійник Галина Михайлівна), здобула диплом ІІІ ступеня, посівши 5 місце в рейтингу переможців серед 35 учасників олімпіади. В минулому році Вероніка теж була переможцем даної олімпіади.

- Владислав Андрійчук, учень 9-А класу, (вчитель Зінчук Любов Володимирівна), здобув диплом ІІІ ступеня, посівши 5 місце в рейтингу переможців серед 26 учасників олімпіади.

Як бачимо, наші учні ввійшли в п’ятірку кращих юних фізиків області, продемонструвавши чудові результати, вміння аналізувати фізичні явища, закони природи,  творчо мислити, співставляти, застосовувати нестандартні підходи до розв’язування задач.

Тож щиро вітаємо Вероніку та Владислава з перемогою, бажаємо їм невичерпної енергії й творчого натхнення до нових досягнень і здобутків у подальших наукових пошуках. Нехай ця перемога стане початком ще більших нових досягнень, а здоров’я, успіхи і прагнення до знань стануть постійними супутниками. Щиро вдячні за поповнення скарбнички інтелектуальних здобутків Ружинського ліцею та громади вцілому.

        Вітаємо з перемогою також наставників наших переможців, вчителів фізики Ружинського ліцею Олійник Галину Михайлівну та Зінчук Любов Володимирівну, які показали своїм учням, що фізика – це не лише складна наука, набір формул, законів, явищ, а й захопливий та надзвичайно цікавий світ, що нас оточує.

 

 

Фото без опису