12-14 січня 2024 року у Житомирі на базі Житомирської політехніки відбувся Чемпіонат області серед команд чоловіків. У змаганнях взяли участь 6 команд: БК «Коростень», БК «Штурм-Попільня», БК «Полісся» (Житомир), БК «Житомир - Політехніка», БК «ДЮСШ ЖМР» (Житомир) та наша команда Ружинської територіальної громади БК «Ружин».

Фото без опису

У перший ігровий день БК «Ружин» зустрівся з БК «Коростень», де до третьої чверті був +/- рівний рахунок, а кінець третьої та четверта чверть за коростенцями, які і здобули перемогу. Другий матч БК «Ружин» провів з давно знайомим суперником на майданчику (друзями поза ним) - БК «Штурм-Попільня», де рівний рахунок був весь матч, заключну частину більш влучно провели ружинці, чим і здобули перемогу з невеликим відривом. У заключному матчі БК «Ружин» зустрівся з командою-учасницею першої професійної ліги України - БК «Житомир - Політехніка», у якому була впевнена перемога житомирян, а для ружинців - цінний досвід.

Отже, за результатами Чемпіонату перемогу здобули досвідчені гравці команди БК «Полісся», другими стали БК «Житомир-Політехніка», бронзові нагороди здобули гравці БК «Коростень», четвертими фінішувала наша команда БК «Ружин», пʼятими стали баскетболісти з сусідньої громади БК «Штурм-Попільня», шосту сходинку посіла наймолодша команда - БК «ДЮСШ ЖМР» Дякуємо ЗСУ  за можливість участі в змаганнях та впливати на розвиток баскетболу! Дякуємо організаторам змагань за запрошення, високий рівень проведення, а також за можливість позмагатися з професійними командами та гравцями! Вашій увазі невеликі огляди матчів за участю БК «Ружин»