Пошук

До уваги юридичних та фізичних осіб, що здійснюють рибогосподарську діяльність та виробництво продукції аквакультури

Дата: 28.12.2023 14:37
Кількість переглядів: 234

Відділ земельних відносин, сільського господарства та екології Ружинської селищної ради інформує, що відповідно до положення про Управління Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області, одним із його завдань є збір та узагальнення звітної інформації щодо обсягів виробництва продукції аквакультури.

Законом України «Про аквакультуру» визначено, що суб’єкти аквакультури – юридичні чи фізичні особи, які здійснюють рибогосподарську діяльність у сфері аквакультури. згідно пункту 2 статті 5 даного закону зобов’язані подавати центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері рибного господарства, звітну інформацію щодо обсягів виробництва продукції аквакультури у визначені строки за формами, затвердженими в установленому порядку. Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 21.03.2012 року №141 затверджено форму звітності №1А-риба (річна).

В зв’язку із вищевикладеним, просимо фізичних осіб, фізичних осіб – підприємців, юридичних осіб що здійснюють рибогосподарську діяльність у сфері аквакультури подати звітність за Формою №1А-аквакультура (річна). Зазначена звітна інформація подається за адресою: 10005, м.Житомир, пров.Гуйвинський, 6 або на електронну пошту: zht.rp@darg.gov.ua

          Крім того інформуємо, що змінено форму звітності у сфері аквакультури Форма №1А-аквакультура (річна) «Звіт про аквакультуру за 2023 рік» (додається)

https://rada.info/upload/users_files/04344707/59537a3ca6bd202f6684e1d9093cf567.docx

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь