Пошук

Нове обладнання, яке значно полегшить та пришвидшить роботу комунальної установи в боротьбі з несприятливими погодними умовами взимку.

Дата: 27.12.2023 16:18
Кількість переглядів: 944

Новий розкидач піщано-сольової суміші, фронтальний навантажувач та навісне обладнання для завантаження відтепер активно працюватиме на дорогах комунального значення Ружинської громади. Кошти на це в сумі 484500,00 грн виділила Житомирська обласна рада.  
Місткість навісного розкидача становить 600 літрів, наванта ження -  до 1000 кілограм, зона розсіювання регулюється від 1,5-8,0 метрів.  
Як зазначила селищний голова Людмила Біляк, нове обладнання значно полегшить та пришвидшить роботу комунальної установи в боротьбі з несприятливими погодними умовами взимку.
Очільник громади щиро подякувала працівникам комунального підприємства, які сумлінно виконують свої обов’язки в умовах повномасштабного вторгнення, забезпечуючи комфорт та затишок для жителів громади. Та висловила сподівання, що у наступному році ми обов’язково здобудемо омріяну перемогу та у повному обсязі оновимо парк спецтехніки усіх комунальних установ.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь