Пошук

Тренінг для спеціалістів служб у справах дітей Житомирської області

Дата: 22.12.2023 11:33
Кількість переглядів: 270

Протягом 18-20 грудня в м.Луцьк відбувся триденний навчальний тренінг для спеціалістів служб у справах дітей Житомирської області. Навчання проходило у рамках проекту Юнісеф «Турботливі родини для 1000 дітей», за підтримки Міністерства соціальної політики, Національної соціальної сервісної служби. У тренінгу взяла участь головний спеціаліст служби у справах дітей Ружинської селищної ради Олена Супрун.

 Саме зараз, на тлі війни, коли ще більше дітей потребує захисту та підтримки, багато зусиль вкладається у підготовку патронатних вихователів, прийомних батьків, батьків-вихователів. Проєкт Юнісеф «Турботливі родини для 1000 дітей» спрямований на те, щоб допомогти розв’язувати нагальні проблеми у сфері розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Під час навчального тренінгу учасники поглибили свої знання щодо ведення обліку дітей, які залишилися без батьківського піклування, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Розглянули особливості влаштування дітей в сімейні форми влаштування в умовах воєнного стану, аспекти роботи служби у справах дітей щодо обліку кандидатів в усиновлювачі, опікуни, прийомні батьки, батьки-вихователі.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь