Пошук

Надання соціальних допомог та послуг найбільш незахищеним верствам населення громади

Дата: 20.12.2023 14:37
Кількість переглядів: 177

    Відділом охорони здоров’я та соціального захисту населення Ружинської селищної ради була розроблена Комплексна програма соціального захисту населення Ружинської селищної ради на 2021-2025 роки та затверджена  рішенням селищної ради від 11.05.2021 року № 159.

  Метою Комплексної програми соціального захисту населення Ружинської селищної ради на 2021-2025 роки є реалізація державної політики у сфері соціального захисту населення, яке проживає на території громади,  надання соціальних   допомог та послуг найбільш незахищеним верствам населення Ружинської селищної ради, які перебувають у складних життєвих обставинах та неспроможні їх самостійно подолати.  

Через соціальну допомогу виконується функція, яка полягає в тому, щоб допомогти людям, які потрапили в скрутну життєву ситуацію, вийти з цього стану і не опинитись на узбіччі суспільства. Для надання одноразової матеріальної та натуральної благодійної  допомоги до Ружинської селищної ради надійшло 189 заяв.

Усі категорії населення, визначені Програмою, в громаді охоплювалися заходами соціального захисту відповідно до чинного законодавства, а саме:

- Надавалась матеріальна допомога на лікування, в т.ч. на проведення складних хірургічних операцій, лікування онкохворих 46 особам на суму 221 000 грн.

- Надавалась матеріальна допомога 4 особам, які постраждали внаслідок     виникнення  пожежі на суму 58 000 грн .

- Надавалась матеріальна допомога на поховання ( особи, які не досягли пенсійного віку на момент смерті, не працювали, не перебували на службі, не зареєстровані у центрі зайнятості як безробітні) на суму 42 000 грн.

- Надавалась матеріальна членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на поховання, загальна сума 460 000 грн.

- Надавалась матеріальна допомога дітям загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України на суму 75 000 грн.

- Надавалась матеріальна допомога батькам, дружинам загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, загальна сума 230 000 грн.

- Надавалась матеріальна допомога особам, які потребують довготривалого та дорого вартісного лікування (поранені військовослужбовці)   на суму 266 000 грн.

Фактично профінансовано у 2023 році 1 352 000 грн.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь