Пошук

Бюджет Ружинської селищної територіальної громади прийнято!

Дата: 20.12.2023 08:35
Кількість переглядів: 102

  19 грудня, відбулося чергове засідання  Ружинської селищної ради на якому затверджено 54 питання порядку денного, 20 з яких - земельного характеру. 

Ключове - бюджет на 2024 рік, що забезпечить життєдіяльність громади та надасть можливість повноцінного функціонування:  усіх бюджетних установ  реалізацію місцевих Програм підтримки та забезпечення соціальних гарантій фізичним особам Ружинщини   реалізацію Програм у галузі освіти та медицини  здійснення заходів з інвентаризації та паспортизації об'єктів благоустрою  інші заходи, пов'язані з реалізацією економічної діяльністі громади, з урахуванням воєнного стану, з метою ефективного наповнення бюджету тощо.

У відповідності до норм законодавства, селищний голова Людмила Біляк, прозвітувала щодо здійснення державної регуляторної політики Ружинською селищною радою та її виконавчим комітетом у 2023 році Дякуємо ЗСУ за можливість працювати!

Слава Україні!

Переможемо разом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

  

 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь