Сьогодні  у Ружинській селищній раді відбулася  нарада за участі начальника Бердичівської районної військової адміністрації Людмили Димидюк, яка доповіла присутнім щодо забезпечення планових показників оповіщення військовозобов’язаних та вироблення дієвих методів подальшого проведення заходів мобілізації.

        Селищний голова Людмила Біляк,  проінформувала про  стан проведення оповіщення військовозобов’язаних  у громаді,  звернула  увагу на проблемні питання, як небажання людей брати повістки чи пускати їх до будинку, відсутність багатьох військовозобов’язаних за місцем прописки, більшість яких вже давно виїхали з населеного пункту, і їх місце перебування невідоме.

    Начальник другого відділу Бердичівського районного територіального центру комплектування  та СП Олексій Гладишко надав роз’яснення, щодо оповіщення військовозобов’язаних та вручення розпоряджень головам сільських, селищних рад та старостинських округів, керівникам підприємств, установ та організацій.

    Також у обговорені взяли  участь начальник Бердичівського РТЦК та СП Віктор Нагорнюк,  начальник відділу поліцейської діяльності №2 Бердичівського районного відділу поліції ГУ НПУ в Житомирській області Ігор Новаківський.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису