Пошук

Проведення веселого свята- Міжнародного дня захисту дітей

Дата: 02.06.2023 16:32
Кількість переглядів: 448

 

           Щороку, 1 червня відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей. Водночас це свято й тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Ось і цього року в КЗ "Центр культури та дозвілля " Ружинської селищної ради проводились святкові заходи, присвячені нашим дітям.

      У День захисту дітей в закладі пройшло веселе свято.

     На святі була велика  ярмарка, де кожен міг придбати різні смаколики, тим самим задонативши кошти на ЗСУ . Також була представлена виставка робіт дітей вихованців будинку творчості.

                   Комунальний заклад «Центр культури та дозвілля» , відділ освіти підготували святковий концерт де приймали участь учні з  шкіл Ружинської громади.

         Паралельно святковому концерту працівники відділення соціальної роботи  КУ «Центр надання соціальних послуг» Ружинської селищної ради організували  фотозону та локацію, де діти могли проявити свої здібності з малювання.

    Малюнок на асфальті «Я і ЗСУ» охопив майже 200 учасників!

        Однією із локацій була саме спортивно-розважального напрямку, яка розташувалася на танцювальному майданчику, де з охочими дітками провели ряд заходів представники точки "Спільно" від ЮНІСЕФ та координатори соціального проекту "Активні парки - локації здорової України". З дітьми зробили спортивну розминку, аеробіку та розважальні естафети.  

      Наступна локація була організована відділом ОНПР Бердичівського РУ ГУ ДСНС України у Житомирській області ,     

поліцейськими  та сектором ювенальної превенції Ружинського відділу поліції -  де діти змогли побути у ролі поліцейських та рятувальників, побачити демонстрацію спец. техніки  та одягнути спеціальне спорядження.       

      Після проведення цих заходів діти відвідали парк  атракціонів, які розмістилися біля будинку культури. Весело, з усмішками та чудовим настроєм закінчився святковий День захисту дітей.

     Все це дозволить кожній дитині відчути радість і насолоду від активного відпочинку.

      Можна впевнено сказати, що об'єднавши зусилля, ми зробимо все, аби захистити наших дітей, вберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь