Пошук

УВАГА! Пероральна вакцинація тварин!

Дата: 29.05.2023 08:56
Кількість переглядів: 131

Ружинська селищна рада інформує, що протягом 27 травня-01 червня на території Ружинської селищної територіальної громади буде проведена весняна кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Цього року, враховуючи запроваджений в країні військовий стан, весняна кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись шляхом наземного розподілу принад, які містять високоімунну безпечну вакцину. Загалом під обробку підлягає 450 км² території громади, на якій буде використано дози вакцини, із розрахунку на 1 км² – 25 приманок.

Фахівці зазначають, що приманка є безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликого брикету розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, а всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

Звертаємось до жителів територіальної громади із проханням: у разі виявлення приманок не беріть їх руками і не переміщуйте з місць розкладання. Також під час лісових прогулянок із дітьми слідкуйте, щоб вони не торкалися брикетів, – якщо дика тварина відчує на приманці запах людини, вона її не їстиме.

Для Вашої безпеки Цивільний захист громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь