Пошук

Проведено засідання міждисциплінарної команди та комісії з питань захисту прав дитини

Дата: 18.05.2023 14:45
Кількість переглядів: 446

З метою прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дітей, організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування,  16 травня відбулося засідання міждисциплінарної команди, координацію роботи якої здійснює служба у справах дітей Ружинської селищної ради.

 На засіданні члени команди визначили основні потреби дітей та їх сімей, проаналізували можливість батьків здійснювати необхідний догляд та виховання дітей, забезпечувати їм належні умови проживання, дотримуватись прав дітей на здобуття освіти, відпочинку та медичного обслуговування. Розроблені індивідуальні плани соціального захисту дітей затверджені на засіданні комісії з питань захисту прав дитини, яке відбулось 18 травня під головуванням заступника селищного голови Максима Дмитренка.

Крім того, під час засідання було розглянуто 11  питань, серед яких – розгляд заяви про призначення опікуном над малолітньою дитиною, питання надання висновку про можливість позбавлення батьківських прав жительки громади, питання про взяття на облік сімей, які потрапили в складні життєві обставини та під соціальний супровід. Члени комісії вивчили кожне питання порядку денного та прийняли виважені рішення, спрямовані виключно на захист прав та законних інтересів дітей.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь