Пошук

З Днем матері!

Дата: 14.05.2023 09:51
Кількість переглядів: 75

Мама. Як багато любові, ніжності, турботи і тепла криється в цьому слові. Це перше і головне слово у житті кожного з нас. Адже мама завжди підтримає, зрозуміє, дасть розумну пораду і любитиме беззаперечно.

Мама – наш перший учитель, який вкладає в нас всю душу. Обійми і поцілунки мами загоюють та позбавляють від болю, лікують збиті коліна та зранену душу. Мама - це восьме чудо світу. Адже чудо материнства полягає в здатності дарувати: спочатку - життя, потім - любов, турботу, ласку і, нарешті, дарувати себе, своє терпіння, проводячи безсонні ночі біля дитячої колиски.

Посмішка мами подібна сонячному променю, даруючому світло і тепло, і здатному підняти настрій в будь-яку негоду. Тож День матері – чудова нагода нагадати найближчій людині як вона вам дорога, як сильно ви її любите і цінуєте, а також подякувати за її терпіння, працю, турботу – за все.

Зі святом, наші любі мами-керівники та мами-домогосподарки, мами-військові та мами військовослужбовців, мами-медики та матусі-вчителі, мами-бухгалтери й мами-водії та усі-усі чиє ім'я "матуся"! Кохані, найкращі, наймиліші, найрідніші! Нехай і у свята, і в будні ваша тепла посмішка не зходить з вашого обличчя! Нехай не болять вам ваші натруджені руки! А сльози на ваших очах з'являються тільки від щастя!

Мами..  всі ви такі різні.. але до болю рідні 

p.s. Не  забудьте привітати свою матусю, навіть якщо з якоїсь причини ви не зможете провести цей день разом, обов’язково зателефонуйте, напишіть та нагадайте, як сильно ви її цінуєте 

Фото без опису

 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь