Пошук

«Активний парк – локація здорової України»

Дата: 04.05.2023 10:31
Кількість переглядів: 261

  Уряд розподілив 54 млн гривень субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виконання окремих заходів з реалізації соціального проекту «Активні парки – локації здорової України». 

Субвенція для Ружинської селищної територіальної громади складає 88 279 грн  розподілена на 9 місяців, починаючи з квітня.

Кошти спрямовуються на оплату послуг відповідно до затверджених вимог до роботи координаторів (фахівців) з проведення заходів у рамках реалізації соціального проекту.

Проект розроблено з метою забезпечення в регіонах популяризації та організації оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, у тому числі осіб з інвалідністю та внутрішньо переміщених осіб. 

Реалізація сприятиме залученню до оздоровчої рухової активності усіх категорій громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

У мережі Facebook створена загальнодоступна група «Активний парк – локація здорової України» смт Ружин Житомирська область.

           Долучайтеся! 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь