Пошук

Заочна форма навчання негативно впливає на якість та рівень знань дітей – переконані батьки учнів Вільнопільської ЗОШ

Дата: 03.05.2023 17:50
Кількість переглядів: 283

Сьогодні, 3 травня  відбулося друге засідання  щодо процедури громадського обговорення про припинення діяльності Вільнопільської школи. Начальник відділу освіти Іван Семенчук наголосив, що діти мають можливість продовжити навчання за очною формою у Ружинській гімназії або в Бистрицькій школі – за бажанням дітей та батьків. Проте батьки занепокоєні  станом дороги, якою мають  доставляти  їхніх дітей до навчальних закладів, тобто дорогою М-02 Біла Церква – Кременець. На що начальник ЖКГ Іван Сорока повідомив, що з настанням сприятливих умов, буде проведено ямковий ремонт вказаної дороги.

Зважаючи на певні чинники, позиція батьків щодо закриття Вільнопільської  загальноосвітньої школи та переведення їхніх дітей до іншого навчального закладу різниться, але більшість із них розуміють необхідність такого кроку, адже заочна форма навчання,  в свою чергу, негативно впливає на якість   та рівень знань.

У засіданні також взяли участь секретар ради Юлія Маковчук, заступник селищного голови Максим Дмитренко, головний інспектор ВОНПР Бердичівського РУ ГУ ДСНС України в Житомирській області Сергій Гомонюк, головні спеціалісти відділу освіти Наталія Охрімчук та Дарія Лебеда.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь