Пошук

Вероніка Кравченко здобула впевнену перемогу у фінальному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії

Дата: 02.05.2023 12:47
Кількість переглядів: 96

Гарними здобутками на ниві прищеплення учням знань з географії славиться вчитель Ружинської гімназії Воронюк Світлана Сергіївна.

Молода, перспективна, але вже досвідчена педагогиня щороку готує переможців Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії.

Не став винятком і цей рік. Юна зірочка з Ружинської гімназії, творча, талановита, старанна, розумна та відповідальна учениця 9 класу Кравченко Вероніка, переможниця І, ІІ та ІІІ етапів успішно представила команду Житомирщини на ІV (фінальному) етапі Всеукраїнської олімпіади з географії, де здобула впевнену перемогу та отримала диплом ІІІ ступеня. Дана олімпіада проводилась в Полтаві впродовж трьох днів, із 25 до 27 квітня. За перемогу у цих престижних інтелектуальних змаганнях змагалися 22 команди з різних куточків України.

Після урочистого відкриття олімпіади школярі поринули у випробування тестового та теоретичного турів, під час яких вони намагались максимально продемонструвати свої знання з географії, талант мислити нестандартно, точно і творчо, адже географія – це предмет, який охоплює величезний спектр знань людства про себе і навколишнє середовище.

Проявити творчість, глибокі знання з географії вимагав і практичний тур, що складався з чотирьох завдань. Хочеться відмітити, що завдання практичного туру Вероніка виконала на найвищі бали. Щиро вітаємо Вероніку та її наставника Воронюк С.С. із заслуженою перемогою. Успіхів, натхнення, ніколи не зупинятися на досягнутому, а здобувати нові знання та перемоги, робити яскраві відкриття. Надзвичайно приємно, що завдяки титанічній праці та такій бажаній перемозі, Вероніка прославила наш Ружинський край, нашу Житомирську область на всю Україну!

Фото без опису

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь