Пошук

Загроза підтоплення

Дата: 13.04.2023 16:18
Кількість переглядів: 201

У зв’язку з інтенсивними дощами на території Ружинської громади спостерігається високий рівень води в річках та водосховищах, можливе підтоплення городів та будинків. Що робити, якщо підтоплено ваш будинок або ж прибудинкову територію — роз’яснення надає Цивільний захист громади селищної ради. У разі виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із підтопленням ваших осель телефонуйте:

• 101 — підрозділ ДСНС смт. Ружин, МПО с. Білилівка

• (04138) 3-01-01 — черговий селищної ради

• (04138) 3-04-13 — диспетчер МКП «Господарник»

У разі підтоплення прибудинкових територій необхідно терміново провести очистку дренажних каналів для стоку ґрунтових вод поблизу будинків, особливо, які знаходяться на ваших приватних територіях. Для обстеження прибудинкових територій у разі підтоплення необхідно подати заяву на ім’я селищного голови.

Для власної безпеки не використовуйте воду з криниць, які були в зоні підтоплення, без попередньої очистки криниць та дезінфекції води в них. Для оцінки ситуації на місцях критичних скупчень води та визначення об’ємів проведення робіт з усунення наслідків підтоплення на території громади створена оперативна мобільна робоча група.

Просимо жителів громади, при проведенні робіт з прочистки та поглиблення водовідвідних канав та труб надавати доступ спецтехніці до проблемних ділянок. А також прочистити та поглибити водовідвідні канави та труби, які знаходяться біля ваших домогосподарств та на прилеглих територіях.

Для вашої безпеки   Цивільний захист громади

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь