Пошук

КУ «Ружинський інклюзивно-ресурсний центр» інформує

Дата: 10.04.2023 12:38
Кількість переглядів: 202

Фахівці комунальної установи «Ружинський інклюзивно-ресурсний центр» працюють за планом: проводять комплексну психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини, надають корекційно-розвиткові послуги дітям з особливими освітніми потребами відповідно графіку, намагаючись створити комфортне психологічне середовище, надають психологічну допомогу та підтримку тимчасово переміщеним особам. Систематично надають методичну та консультаційну допомогу педагогічним працівникам щодо організації освітнього простору та здійснення необхідних адаптацій і модифікацій освітнього процесу.

Крім проведення корекційно-розвиткових занять та комплексних оцінок для наших вихованців, фахівці здійснюють моніторинг індивідуальної програми розвитку та ефективності виконання рекомендацій. Розробляють і урізноманітнюють навчальні та корекційні матеріали, емоційно підтримують дітей, які мають труднощі у навчанні та соціалізації, прикладають максимум зусиль, щоб кожна дитина відчувала себе як вдома.

Разом з педагогами, батьками дітей з особливими освітніми потребами створюємо середовище з індивідуальною моделлю підтримки, командно визначеною освітньою траєкторією.

Продовжуємо працювати задля Перемоги!

Все буде Україна!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь