Пошук

Відбулося відкриття бібліохабу у філії «Верхівнянський будинок культури-бібліотека»

Дата: 03.04.2023 17:00
Кількість переглядів: 160

За участю представників КЗ «Центр культури і дозвілля» Ружинської селищної ради відбулося відкриття бібліохабу у філії «Верхівнянський будинок культури-бібліотека» у якому взяли участь всі вікові групи населення. Бібліотекарем у філії працює Тетяна Рущенко, доброзичлива, енергійна, перспективна, комунікабельна, креативна, порядна людина, справжній друг для відвідувачів бібліотеки, завжди підтримає, допоможе, дасть слушну пораду, шукає і знаходить сучасні методи в роботі. Завдяки їй бібліотека живе сьогодні творчим, цікавим життям. В усіх починаннях в роботі підтримує і допомагає колега, завідуюча філією Світлана Руденко. При бібліотеці діє гурток рукоділля «Колосок». Майстрині народної творчості, співаючи патріотичні українські пісні, з задоволенням навчають молодь вишивати хрестиком та бісером, в’язати шпицями та гачком. Роботами гуртківців прикрашена сільська бібліотека, милуючи око відвідувачів.

Був представлений дитячий простір, де діти відвідують гурток «Чудово, бо кольорово». У кімнаті з яскравими, казковими, книжковими куточками юні читачі весело та з користю проводять свій вільний час, творчо та ітелектуально розвиваючись, занурюються в чарівну літературну і художню атмосферу.

У невеличкій кімнаті для найменших відвідувачів створено дитячу ігрову зону з килимовим покриттям, м’якими іграшками і невеличким ляльковим театром з мультяшними героями.

Також презентована робоча зона, яка облаштована столами для проведення різноманітних творчих заходів, де усі бажаючі мали змогу взяти участь у майстер-класі «Розпис медових пряників з декором до Великодня» від майстрині солодких справ Наталії Макушинської. Було весело та цікаво не тільки дітям, а й дорослі не проти були дізнатися секрети солодкого декору.

У спортивній ігровій кімнаті любителі активного дозвілля і спортивного відпочинку, батьки та їх діти можуть безкоштовно у вільний час зайти, пограти, позмагатися в настільний теніс та більярд.

Прикраса бібліотеки – це краєзнавчий куточок старовинних глиняних виробів та речей домашнього побуту і вжитку.

Cтароста села Віктор Тимошенко розповів про свої плани щодо осучаснення просторів у бібліотеці та створення зони WI-FI. Верхівнянській бібліотеці від вдячних читачів Ружинської публічної бібліотеки були подаровані нові книги та олівці для малювання. Читачам приємно відвідувати бібліотеку, адже тут панує дружня атмосфера, все просто, доступно, красиво і зручно.

Всі отримали багато позитивних емоцій і залишилися приємно вражені від організації відкриття новітнього напрямку в роботі бібліохаб.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису       

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь