Пошук

Відбулося чергове засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 29.03.2023 09:05
Кількість переглядів: 248

У його ході члени комісії заслухали звіт про стан роботи виконавчих органів, структурних підрозділів селищної ради, установ, організацій в зимовий період 2022-23 років, а також затвердили план заходів щодо підготовки населених пунктів та об'єктів громади до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2023 року.

Про стан підготовки лісового господарства на території громади до роботи у весняно-літній пожежонебезпечний період 2023 року доповідав лісничий Ружинського лісництва ДП «Коростишівське лісове господарство» Володимир Коваленко. У підсумку було також затверджено відповідні заходи з метою недопущення виникнення надзвичайних ситуацій у лісах на території громади. Члени комісії взяли до відома інформацію про роботу підприємств організацій та установ, аварійно-рятувальних сил і засобів територіальної громади під час пропуску льодоходу, паводка і повені 2023 року.

Прийняли окремі рішення щодо накопичення та збереження місцевих і об’єктових матеріальних резервів, а також щодо переведення пунктів незламності у Ружинській селищній територіальній громаді у так званий «сплячий режим» протягом весняно-літнього періоду. У випадку потреби, пункти незламності готові будуть відновити свою роботу невідкладно.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь