Пошук

Вічна пам’ять Герою-земляку!

Дата: 28.03.2023 09:24
Кількість переглядів: 111

28 березня минає рік з дня загибелі у російсько-українській війні військовослужбовця, уродженця с.Бистрик Мороза Ярослава Андрійовича Старший солдат Ярослав Мороз, сапер-водолаз 1 відділення розвідки взводу розвідки спеціального призначення 2 батальйону оперативного призначення окремого загону спеціального призначення «Азов», виконуючи бойове завдання, залишаючись вірним військовій присязі та українському народові, захищаючи територіальну цілісність, недоторканість та незалежність України, виявивши стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину, героїчно загинув 28 березня 2022 року.

Указом Президента України № 254/2022 від 17.04.2022 р. за проявлені мужність і героїзм у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено Ярослава Мороза (посмертно). Ружинська громада висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Ярослав назавжди залишиться в серцях кожного з нас, як приклад патріотизму, незламності духу, добра, самопожертви та безмежної любові до України.

Вічна пам’ять Герою-земляку!

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь