Пошук

Вітаємо призерів обласної виставки освітян Житомирщини «Сучасна освіта – 2023»

Дата: 24.03.2023 14:47
Кількість переглядів: 692

У січні поточного року на базі КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Ружинської селищної було проведено конкурс добрих практик освітян Ружинщини «Сучасна освіта 2023» з метою презентації і ознайомлення громадськості з добрими практиками та інноваційними розробками освітян та педагогічних колективів закладів освіти. У даному конкурсі в громаді взяли участь 53 педагога з 13 закладів освіти (50 педагогів ЗЗСО та 3 педагога ЗДО), які представили 51 роботу в таких номінаціях: методичний посібник, практичний посібник, збірник тестових завдань, методичні рекомендації, навчальна програма, дидактичний посібник, мультимедійний контент, практикум. Конкурсанти представили опис власного досвіду застосування інноваційних технологій, методів, форм і моделей організації освітнього процесу. За результатами конкурсу було визначено 22 кращих роботи, які взяли участь в обласному конкурсі добрих практик педагогів Житомирщини «Сучасна освіта 2023», який проходив в лютому-березні на базі Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти. Оцінка матеріалів показала, що переважна більшість робіт, представлених на Конкурс, відповідають вимогам щодо оформлення посібників, характеризуються новизною і актуальністю тем, різноманітні за тематикою, змістовні, вказують на постійний творчий пошук педагогів, відповідають нормативним документам, державним освітнім стандартам, мають високий рівень естетичного оформлення і практичного спрямування. Відповідно до висновків журі та оргкомітету Конкурсу 8 учасників обласної виставки нашої громади стали призерами даного Конкурсу та нагороджені дипломами ІІ та ІІІ ступенів.

Братун Діана Сергіївна, музичний керівник Ружинського ДНЗ №3 «Казка», отримала диплом ІІ ступеня за дидактичний посібник «Елементарне музикування за методикою Карла Орфа».

Дячук Людмила Сергіївна, учитель географії Голубівської ЗОШ І-ІІІ ст., диплом ІІІ ступеня за розроблену навчальну програму факультативу з географії «Краєзнавство» 8 клас.

Кулибаба Наталія Анатоліївна, практичний психолог Ружинської гімназії, диплом ІІІ ступеня за методичний посібник «Психологічна допомога учням з симптомами посттравматичного стресового розладу засобами арт-терапії».

Матвійчук Олена Михайлівна, учитель інформатики Ружинської гімназії, диплом ІІІ ступеня за практикум з мови програмування Python «Віконний інтерфейс засобами графічної бібліотеки Tkinter».

Потіха Оксана Олексіївна, учитель біології Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст., диплом ІІІ ступеня за посібник-практикум «Кросворди з інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» (для здобувачів освіти 5 класу).

Рудик Марія Миколаївна, учитель біології Мовчанівської ЗОШ І-ІІІ ст., диплом ІІІ ступеня за збірник тестових завдань, біологічних диктантів «Контроль знань: тематичний, тестовий, біологічні диктанти» (біологія 8 клас).

Реслер Тетяна Вікторівна, учитель англійської мови Бистрицької ЗОШ І-ІІІ ст., Кравченко Віктор Володимирович, учитель англійської мови Мовчанівської ЗОШ І-ІІІ ст., диплом ІІІ ступеня за методичний посібник «Діагностувальні роботи з англійської мови для учнів 2-4 класів за підручником О.Карпюк».

Маценко Любов Миколаївна, учитель української мови та літератури Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст., диплом ІІІ ступеня за мультимедійний контент «Google форми: можливості та практичне використання». Щиро вітаємо призерів обласної виставки, бажаємо успіхів, творчих злетів, нових інноваційних пошуків, оптимізму, натхнення та пошани.

Фото без опису

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь