Пошук

Відбулось засідання міждисциплінарної команди

Дата: 06.03.2023 09:07
Кількість переглядів: 235

Одним із основних завдань служби у справах дітей є виявлення сімей, де батьки неналежно виконують свої обов’язки щодо виховання дітей. В даний час на обліку дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах служби у справах дітей Ружинської селищної ради перебуває 39 дітей.

Цього тижня відбулось засідання міждисциплінарної команди - команди фахівців, які є працівниками суб’єктів виявлення та/або організації соціального захисту дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах. Основними завданнями міждисциплінарної команди є аналіз інформації про дитину, її сім’ю, складні життєві обставини, в яких вона перебуває для прийняття узгоджених дій та рішень в інтересах дитини. На основі зібраної інформації члени міждисциплінарної команди розробляють для кожної такої дитини індивідуальний план соціального захисту, в якому зазначаються заходи, які необхідно вжити для забезпечення потреб у розвитку й вихованні.

Розроблені індивідуальні плани соціального захисту дітей будуть затверджені на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь