Пошук

Навчання для сільських бібліотекарів Ружинської ТГ

Дата: 01.03.2023 15:57
Кількість переглядів: 121

Прийшов час познайомити з системою ЕСМаР новопризначених працівників сільських бібліотек Ружинської громади.

Що таке «ЕСМаР», яка мета і завдання створення цієї системи? Електронна система моніторингу мережі публічних бібліотек України – це база даних, яка містить усю інформацію про публічні бібліотеки України: адресну частину з характеристиками кожної бібліотеки, а також показники, що відображають діяльність бібліотек.

В перший день весни на базі Ружинської публічної бібліотеки, біліотекарі навчалися користуватися і самостійно вносити цифрову інформацію в електронну базу ЕСМаР.

Завідуюча філією «Ружинська публічна бібліотека» Світлана Загороднюк звернула увагу присутніх на ті зміни та завдання, які ставляться перед бібліотеками в 2023 році і зробила акцент на відкриття нового напрямку роботи при бібліотеках – бібліохаб. Адже зараз, як ніколи, бібліотека повинна стати життєво необхідною для жителів громади, кожного дня підтверджуючи свою значимість. Як завжди спілкуючись, колеги обмінювалися досвідом роботи про цікаве у житті бібліотек села.

Обговорювали, як можна осучаснити сільські бібліотечні заклади для громади, щоб забезпечувати її мешканців сучасними бібліотечними послугами


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь