Пошук

Впізнаєте місцину на фото?

Дата: 27.02.2023 11:17
Кількість переглядів: 121

Подивіться на «до» і «після» На фото «до» - це не робота чужих зайд, не пришельців із космосу і, навіть, не рашистів із оркостану. Це щоденна «пляшечка до пляшечки», «папірець до папірця», «презерватив до презервативу» кинуті у прибережну зону Роставиці, яка цілком могла б бути рекреаційною. Так і з’являються стихійні сміттєзвалища.

А на фото «після» - копітка робота працівників новоутвореної комунальної установи «Господарник» Ружинської селищної ради. Створена для покращення благоустрою установа, замість садити квіти, засіювати газони, яскраво розфарбовувати території, змушена силами її працівників просто відчищати від сміття, яким «насвинячили» інші.

Вчора працівники КУ «Господарник» прибрали одну з таких прибережних зон у Ружині. Побачимо, як надовго вистачить.

Шановні мешканці громади! Давайте дотримуватися елементарних правил людськості і, нарешті, полюбимо наш дім, у якому живемо і підтримуватимемо у ньому чистоту та порядок!. Дім – це не лише власна хата чи квартира, а й уся територія громади!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь