Пошук

Перемога юних науковців на обласному етапі Малої академії наук України

Дата: 20.02.2023 16:31
Кількість переглядів: 193

Мала академія наук України – освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідної діяльності учнів, створює умови для їх інтелектуального, духовного, творчого розвитку та професійного самовизначення, сприяє нарощуванню наукового потенціалу країни. Протягом минулого тижня відбувся ІІ (обласний) етап конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у відділеннях мовознавства, історії, філософії та суспільствознавства, в яких взяли участь юні науковці нашої громади з Ружинської, Білилівської гімназій, Немиринецької та Ягнятинської ЗОШ І-ІІІ ст.

Надзвичайно приємно, що за результатами оцінювання дослідницьких робіт, постерного захисту та наукової конференції ми маємо ще двох переможців. Ними стали:

- Кирилішина Вікторія, учениця 11 класу Білилівської гімназії (науковий керівник Веретіна В.І.), здобула диплом ІІ ступеня, захистивши роботу на тему «Дослідження тривожності підлітків під час повітряної тривоги в шкільному укритті»;

- Крилова Ольга, учениця 10 класу Ружинської гімназії (науковий керівник Коляновський О.Б.), здобула диплом ІІІ ступеня, представивши власне дослідження на тему «Репресії та терор на Ружинщині (1929-1953рр.)». Щиро вітаємо талановитих юних науковців та висловлюємо вдячність учителям, науковим керівникам наших переможців Валентині Іванівні Веретіній та Олександру Броніславовичу Коляновському, які розкрили своїм підопічним цікавий світ науки. Бажаємо ще більших наукових та інтелектуальних досягнень та перемог, адже конкурс-захист науково-дослідницьких проєктів Малої академії наук – це щорічна можливість для юних дослідників з усієї України стартувати в науці, оскільки саме наука може стати чим завгодно для людини та відкрити шалені можливості тим, хто вірить у свої ідеї і працює для їх втілення в життя.

Фото без описуФото без опису

 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь