Пошук

Анастасія Кравчук стала переможцем обласної олімпіади з хімії

Дата: 16.02.2023 11:42
Кількість переглядів: 175

Надзвичайно успішним виявився виступ команд Ружинської громади на Всеукраїнських учнівських олімпіадах в минулі вихідні. Відчуваєш неймовірні емоції, коли бачиш як наполеглива робота учнів та їх наставників дає плідні результати. В кожній з проведених олімпіад маємо переможців. Так, 12 лютого відбувся ІІІ (обласний) етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії. Ми горді тим, що учениця 9-А класу Ружинської гімназії Кравчук Анастасія стала переможцем даної олімпіади, здобувши диплом ІІ ступеня та ввійшла в п’ятірку кращих знавців хімії області. Анастасія вже другий рік поспіль стає переможцем обласної олімпіади з хімії, що є свідченням її наполегливої праці та жаги до знань про світ атомів, молекул, речовин та їхніх перетворень.

Щиро вітаємо Анастасію з перемогою, пишаємось такою талановитою ученицею. Бажаємо успіхів у навчанні, нових творчих та інтелектуальних досягнень та ще неодноразових перемог.

Висловлюємо вдячність учителю Ружинської гімназії Таїсії Олександрівні Вардецькій, яка підготувала нашого переможця. Адже за кожною учнівською перемогою стоїть величезна, кропітка, систематична, творча та наполеглива праця вчителя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь