Пошук

Ружинська селищна рада оголошує конкурс з визначення стоматологічного закладу для пільгового медикаментозного забезпечення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи мешканців Ружинської територіальної громади

Дата: 07.02.2023 09:47
Кількість переглядів: 305

  Кінцевий термін подачі документів до комісії – 28.02.2023 року до 17 години. Документи приймаються за адресою: смт Ружин, вул. Незламності, 2, Ружинська селищна рада, кабінет №16. Конкурс буде проведено 01.03.2023 року о 15 годині за адресою: смт Ружин, вул. Незламності, 2, Ружинська селищна рада.

Умови подання конкурсних пропозицій Документи, необхідні для участі в конкурсі надаються в опечатаному конверті (краї зрізу (склеювання) конверта скріпляються печаткою, а при її відсутності – підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання), з обов’язковим зазначенням назви конкурсу відповідно до оголошення про проведення конкурсу.

Конкурсна пропозиція повинна містити:

- заяву на участь у конкурсі, завірену печаткою суб’єкта господарювання;

- копія відповідної ліцензії на лікарські засоби та вироби медичного призначення;

- відомості про кваліфікацію персоналу;

- цінову пропозицію на послуги зубопротезування для забезпечення пільгових категорій громадян з урахуванням вимог чинного законодавства.

Всі сторінки конкурсної пропозиції мають бути завірені печаткою претендента для участі в конкурсі (за наявності) та підписом керівника або уповноваженої особи суб’єкта господарювання.

Конкурсна пропозиція повинна бути прошнурована, мати нумерацію сторінок та опис наданих документів. Всі документи, які подаються претендентами для участі в конкурсі, викладаються українською мовою.

Фото без опису

 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь