Пошук

Національна кампанія рекрутингу Гвардія Наступу

Дата: 02.02.2023 09:57
Кількість переглядів: 172

На території Бердичівського району розпочалася національна кампанія рекрутингу #ГвардіяНаступу

Країна, в якій навіть діти роблять свій внесок у перемогу, ніколи не буде підкорена ворогами. Російська армія планувала за лічені дні захопити Україну, але зустріла шалений опір не лише з боку Збройних сил України, але й зі сторони цивільного населення, яке героїчно протистояло загарбникам. І зараз Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно. Але для виконання цього надскладного завдання необхідна допомога кожного жителя Бердичівського району, який готовий взяти до рук зброю.

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Їх завдання: посилити Збройні сили України під час майбутнього наступу. Українці, які прагнуть наблизити нашу Перемогу та якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, закликають вступати до лав нових підрозділів.

Час повертати своє. Приєднуйся до нас!

Формування нових бригад вже почалося, і їх кістяк складається із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України. Це жодним чином не мобілізація, а добровільний вибір кожного. Людей не просто набирають до лав нових підрозділів у структурі МВС. Їм пропонують конкретні й дуже гідні умови служби, можливість отримати професію і досвід, стати частиною великого колективу - українських захисників.

Вже відсьогодні кожен житель Бердичівського району має можливість прийти до відділення ЦНАПу у місті Бердичеві за адресою площа Центральна, 1 та записатися на вибір в одну з бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Також тут можна отримати інформацію про умови та особливості несення військової служби.

Якщо потрібно обміркувати рішення, є можливість записатися онлайн: заповнюється типова анкета кандидата, і згодом підрозділи комплектування зв’язуються із добровольцем для подальшої роботи.

Головне бажання українців цього року – Перемога. Завдяки партнерам і союзникам ми нарощуємо свою військову потугу. Снаряди, зброя, танки, обладнання – ця допомога щоразу зростає.

Ми відчуваємо підтримку усього демократичного світу і маємо інструменти для досягнення Перемоги. Вона неодмінно буде. Долучившись до нових підрозділів, кожен житель Бердичівського району може зробити свій внесок у нашу спільну справу та наблизити День Перемоги України.

Фото без опису

 

Начало формы

 

Конец формы

  •  

· 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь