Пошук

Відділ земельних відносин, сільського господарства та екології селищної ради інформує

Дата: 01.02.2023 11:15
Кількість переглядів: 100

  Починаючи з 2022 року запрацювала онлайн-платформа Державний аграрний реєстр (ДАР) для підтримки агровиробників. Державний аграрний реєстр – це автоматизована електронна система, створена Мінагрополітики за технічної допомоги Європейського Союзу для ефективного і прозорого розподілу та адміністрування усіх видів підтримки для українських аграріїв, що надаються в межах державних програм, у вигляді грантів від міжнародних партнерів, а також будь-яких інших видів технічної допомоги.

Лише зареєстровані в ДАР виробники аграрного сектору зможуть в режимі реального часу отримати доступ до інформації про наявні програми державної підтримки та подати заявку на них онлайн. Зареєструватися в ДАР можуть виробники агропродукції незалежно від розміру, організаційно-правової форми чи напрямків діяльності, для цього потрібен лише електронний підпис.

Щодо реєстрації та подання заявок у ДАР звертатися до Контакт-центру за телефоном 044 339 92 15, або на електронну пошту support@dar.gov.ua Просимо виробників сільськогосподарської продукції здійснити реєстрацію в Державному аграрному реєстрі для отримання підтримки у 2023 році. Щодо напрямків підтримки у 2023 році буде поінформовано додатково.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь