Пошук

Відділ земельних відносин, сільського господарства та екології селищної ради інформує

Дата: 26.01.2023 14:16
Кількість переглядів: 93

Відповідно до ст. 271 Податкового кодексу України базою оподаткування земельним податком є нормативна грошова оцінка земельних ділянок з урахуванням коефіцієнта індексації та площа земельних ділянок, нормативну грошову оцінку яких не проведено. Згідно постанови КМУ від 07.02.2018 №105 була проведена всеукраїнська нормативна грошова оцінка земель сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів.

Для правильності нарахування земельного податку з фізичних осіб за земельні ділянки (паї) на 2023 рік, Бердичівський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДПС у Житомирській області інформує про необхідність громадянам, які використовують земельні ділянки (паї) одноосібно, тобто без укладених договорів оренди землі, надати до Бердичівського відділу податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДПС у Житомирській області витяги із технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Замовити витяг про нормативну грошову оцінку вашої земельної ділянки (паю) можна в Центрі Надання Адміністративних Послуг Ружинської селищної ради (І поверх адмінприміщення).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь