Пошук

Дотримуйтесь правил купання на Водохреща!

Дата: 18.01.2023 10:56
Кількість переглядів: 85

В Україні 19 січня відзначається православне свято Водохреща. Крім освячення води у релігійних установах, люди прямують до водойм, щоб дотриматися поширеної народної традиції – скупатися у крижаній воді.

Для того, щоб не сталося трагедії, попереджаємо, що категорично заборонено занурюватися у воду в необладнаних для цього місцях, без присутності представників Служби порятунку і медичних працівників. Купання дітей повинно відбуватися лише під наглядом батьків чи дорослих. У жодному разі не можна пірнати у воду, заходити необхідно повільно й обережно, а перебувати в воді можна не більше 10 секунд – трьох занурень цілком достатньо.

Після купання потрібно зігрітися – розтерти тіло рушником, швидко перевдягнутися в суху білизну і випити гарячого чаю. Купання в крижаній воді під впливом алкоголю категорично заборонено.

Тому закликаємо відповідально ставитися до життя власного та своїх рідних, дотримуватися правил поведінки на водоймах під час Водохреща. І головне – у разі небезпеки телефонуйте за номером «101».

Для Вашої безпеки Цивільний захист громади.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь