Пошук

Благодійних фондів BGV та «Чисті серцем» відвідали Ружинську громаду

Дата: 16.01.2023 16:08
Кількість переглядів: 113

З історії ми знаємо, що благодійність завжди була властива українському народу. Минулого тижня представники благодійних фондів BGV та «Чисті серцем» відвідали Ружинську громаду, щоб передати продуктові набори у рамках регіонального проєкту «Важливий кожен».

Україна проживає надскладні часи. Гуртуватися та допомагати один одному — це вже як стиль життя українців. Тому напередодні різдвяних та новорічних свят Благодійний фонд BGV Геннадія Буткевича та фонд «Чисті серцем» розпочали спільну гуманітарну ініціативу «Важливий кожен». Мета проєкту – забезпечити комплексними продуктовими наборами літніх людей у Житомирській області.

Недіджиталізовані, часто маломобільні, вони потребують нашої особливої уваги – зокрема продуктів першої необхідності. Багато людей похилого віку удруге переживають війну і її страшні наслідки.

У рамках першої хвилі проєкту фонди «Чисті серцем» та BGV зібрали та передають 20 000 продуктових наборів для літніх людей Житомирщини.

До складу таких наборів входять рис, макаронні вироби, олія, консерви, чай, сіль.

Благодійники доставили 1106 продуктових наборів і для літніх людей Ружинської громади, які проживають наодинці. Поліна Алдошина, представниця Благодійного фонду BGV, депутатка Житомирської обласної ради наголосила на об’єднувальній силі благодійної ініціативи: «Я вражена, якою взаємодопомогою та співпрацею наповнений проєкт «Важливий кожен». Адже за кожним виданим набором стоїть велика команда, тижні роботи, сотні автівок, листів, документів і дійсно велике бажання підтримати людей похилого віку. Уже за перші кілька днів після анонсу проєкту ми отримали 56 листів від голів міських, селищних та сільських рад із запитами на ось такі продуктові набори для літніх людей. 24/7 ми тримаємо тісний контакт із місцевою владою та усіма партнерами, вирішуючи питання транспортування, зберігання, роздачі наборів. Допомагати – це цінно».

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь