Пошук

Майстри педагогічної майстерності презентують!

Дата: 10.01.2023 11:06
Кількість переглядів: 135

Відповідно до плану роботи відділу освіти Ружинської селищної ради, комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» у перші дні нового року було організовано та проведено засідання професійних спільнот, добрих практик педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.

На засідання професійних спільнот були запрошені вчителі всієї громади. Даний захід був спрямований на підвищення якості освіти, активізації та удосконаленню професійних компетентностей фахівців та підвищення їх кваліфікації в умовах сьогодення. Основними напрямками засідання професійних спільнот було застосування інноваційних інформаційних технологій в освітній процес закладів загальної середньої освіти. Всього було проведено 20 засідань професійних спільнот, в якому взяли участь понад 280 педагогів Ружинщини. Серед розглядуваних питань: особливості оцінювання навчальних досягнень учнів 5 класів відповідно концепції НУШ та Нового державного стандарту базової середньої освіти, результативність участі учнів громади у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та особливості проведення ІІІ етапу олімпіад, особливості підвищення кваліфікації у 2023 році, участь вчителів у фахових конкурсах, сертифікації, тощо. Вчителі, які атестуються цього року, мали змогу поділитися досвідом своєї роботи, представивши власні напрацювання в рубриці «Майстри педагогічної справи презентують». Педагогам району було запропоновано взяти участь у краєзнавчій студії, яку проводив для вчителів історії Коляновський О.Б., вчитель історії і правознавства Ружинської гімназії.

На засіданні професійної спільноти заступників директорів з навчальної частини було підбито підсумки організації методичної роботи за 2022 рік та завдання на 2023 рік. Значна увага приділялась посиленню патріотичного виховання, як однієї зі складових перемоги нашої держави над російськими загарбниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь