Пошук

На початку цієї зими одна мила та дуже добра дитина на Ружинщині написала листа Святому Миколаю…

Дата: 21.12.2022 14:01
Кількість переглядів: 111

«Дорогий Святий Миколаю. Цього року я не дуже добре поводилася. Тому вибач мене будь-ласка. В наступному році, я обіцяю що я буду добре поводитися. Я б дуже хотіла подарунок. Але іншим дітям, які залишилися без батьків та рідних, їм потрібніше. Тому віддай тим дітям мій подарунок. Зроби їм приємно!!!»

Звичайно ж, ненароком знайшовши листа, рідні цієї милої дівчинки не могли не відгукнутися на її прохання, тому звернулися за інформацією до служби у справах дітей.

А звернувшись, дізналися про таке. У селі Білилівка якраз є такі дітки, дитинство яких зруйнувала безжальна війна. Два маленькі пташенятка, які й не розуміють ще добре що з ними сталося… Вони живуть разом зі своєю рідною бабусею Галиною: хлопчик Давид, якому в березні цього року виповнилося два рочки та дівчинка Римма, якій влітку був рік… Ще весною вони змушені були виїхати з Маріуполя, де у жахливому пеклі під час обстрілу міста одночасно загинули їх мама і тато… Спочатку дітки з бабусею проживали в Хмільницькому районі, а згодом переїхали до нашої громади, на бабусину батьківщину.

У день Святого Миколая наша маленька благодійниця разом зі своїми рідними та начальником служби у справах дітей Тетяною Драчук відвідала маленьких Давида та Римму та передала їм подарунки від Святого Миколая, а ще – подарувала море позитивних емоцій, теплих слів та привітань. Що й казати! Щирій дитячій радості не було меж! Бабуся та її онуки були приємно вражені та щиро дякували гостям за несподіваний сюрприз.  

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь