Пошук

Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Дата: 19.12.2022 10:26
Кількість переглядів: 79

У рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» працівниками освіти Ружинської селищної ради проведено серед школярів тренінги на яких розповідалося дітям про види насильства, як з ними боротися і куди звертатися в разі їх виникнення. У закладах освіти поновлено куточки правових знань, виготовлено випуски стінних газет, організовано літературні виставки та дитячі малюнки в шкільних бібліотеках - Ягнятинській, Топорівській, Мовчанівській, Немиринецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів, Верхівнянській ЗОШ І ст., Білилівській гімназії.

Фахівцями психологічної служби та класними керівниками системи освіти громади Ружинської та Білилівської гімназій, Зарудинецької, Мовчанівської, Бистрицької, Ягнятинської, Зарічанської шкіл проведені опитування та анкетування: «Що я знаю про насильство?», «Насильство та його види», «Булінг серед підлітків», «Булінг серед юнацтва», «Як убезпечити дитину від насильства», «Що таке кібербулінг, як його уникнути».

Під час акції «16 днів проти насильства», протягом всього навчального року, до освітнього процесу залучається батьківська громадськість, структурні підрозділи Ружинської селищної ради, лікарі, інспектори Бердичівського РВП ГУНП в Житомирській області, фахівців прокуратури.

Таким чином, акція „16 днів проти насильства” –це заклик до активних дій і нульової толерантності до насильства, яке немає виправдань при будь-яких обставинах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь