РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

У Ружинській громаді – одні з найкращих у області результати з працевлаштування безробітних

Дата: 15.12.2022 16:51
Кількість переглядів: 139

  Про це повідомляє обласна служби зайнятості Житомирщини. «З початку 2022 року до підрозділів обласної служби зайнятості Житомирщини 4099 роботодавців подали інформацію про 16149 вакансій. Найбільша потреба у працівниках була на підприємствах переробної промисловості, сфері торгівлі, охорони здоров’я, закладах освіти та транспортній сфері», - йдеться у повідомленні.

«За цей час вдалося знайти роботу для 12219 осіб з числа безробітних жителів області. Найвищий рівень укомплектування вакантних місць праці за результатами січня-листопада мають Олевська, Брусилівська, Романівська, Ружинська і Любарська районні філії – 90-96%. Нижчі показники заповнення вакансій у міських центрах зайнятості, де зосереджена основна кількість пропозицій праці від роботодавців і вибір варіантів роботи для пошукачів, відповідно, ширший», – зазначає обласна служба зайнятості.

Термін добору працівника на подану вакансію у середньому по області складає 10 днів. Найбільш оперативно знаходили претендентів на робочі місця на Брусилівщині, Попільнянщині, а також Ружинщині та Чуднівщині – 4-5 днів.

Із запитаннями щодо діяльності служби зайнятості можна телефонувати на на «гарячі» лінії: 0(412) 43-20-36, 43-20-40, 063-214-41-75 і 097-417-84-96 або писати у телеграм-чат обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_Zhytomyr.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних