Пошук

Створення безпечних умов під час організації освітнього процесу на сьогодні є основним критерієм відновлення очного навчання

Дата: 12.12.2022 11:57
Кількість переглядів: 138

  Наразі завершилися ремонтні роботи в Ягнятинському закладі дошкільної освіти з облаштування укриття та приведення його у належний санітарний та протипожежний стан. Здійснено ряд ремонтних робіт системи електропостачання, проведено побілку стін, утеплено підлогу, облаштовано місця для сидіння і сну. Укриття облаштовано освітньою, санітарною та медичною зоною, забезпечено ємностями з питною водою та всіма необхідними засобами та матеріалами. Також в приміщенні закладу завершено роботи по встановленні протипожежної сигналізації. Всі ці заходи були проведені за активної підтримки селищного голови Людмили Біляк, старости Ягнятинського старостинського округу Володимира Оцалюка, директора ПП «Ташір» Камо Думікяна, депутата селищної ради Артура Думікяна, директора ТОВ «Сузір’я Агро» Богдана Довбешка, працівників закладу дошкільної освіти.

Особлива подяка саме працівникам дитсадка: перебуваючи у простої, вони не відсиджувалися вдома, а, навпаки, самі активно працювали задля того, щоб відкрити дошкільний заклад. Що успішно було зроблено. Тепер чекаємо висновків обласної комісії, яка має дати дозвіл на відкриття ДНЗ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь