Пошук

"РОЗІГРАШ КУБКА "ВІДКРИТТЯ ЧЕМПІОНАТУ З МІНІ-ФУТБОЛУ СЕРЕД КОМАНД ВЕТЕРАНІВ 2022 - 2023 РОКІВ"

Дата: 12.12.2022 11:28
Кількість переглядів: 161

Вчора на майданчику зі штучним покриттям Ружинської ДЮСШ відбувся розіграш Кубка відкриття Чемпіонату сезону 22/23. Перед початком змагань підвели підсумки Чемпіонату попереднього сезону, де нагородами відзначено від Житомирської обласної асоціації футболу призерів та переможців змагань.

Отже, в сезоні 21/22 бронзові нагороди здобули гравці з Вінницької області команда "Погребище". Срібні нагороди отримали футболісти команди "Володарка" (Київська обл ), а тріумфаторами Чемпіонату стали ветерани команди "Сквира" (Київська обл). Найкращим бомбардиром став Олександр Рижук з команди "Сквира".

По закінченню церемонії нагородження розпочалися змагання серед чотирьох команд за Кубок відкриття Чемпіонату 2022 - 2023 років. Змагання відбувалися за олімпійською системою. Відповідно жеребкування перший півфінал розіграли "Ружин" - "Сквира", де в основний час рахунок 2-2, а в серії пенальті першу путівку до фіналу здобули гравці команди гостей "Сквира". В другому півфіналі "Володарка" - "Ветеран" (Ружин) другу путівку до фіналу вибороли також гості команда "Володарка". ІІІ-ІV місце розіграли ружинці "Ружин" - "Ветеран", де бронзові нагороди за гравцями команди "Ружин". В фіналі зустрілися команди з Київської області "Сквира" - "Володарка", в якому гравці команди "Сквира" вчергове продемонструвала Чемпіонські якості та здобули перемогу в розіграші Кубка.

Вітаємо переможців та призерів змагань! Дякуємо ЗСУ  за можливість проведення змагань! Дякуємо Житомирській обласній асоціації футболу за вагомий внесок в організацію та проведення змагань!

#За_розвиток_футболу

#За_популяризацію_здорового_способу_життя #За_здорову_Націю

#Слава_ЗСУ

#Слава_Україні 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь