Пошук

"РОЗІГРАШ ВІДКРИТОГО КУБКА РУЖИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ З БАСКЕТБОЛУ 2022 РОКУ"

Дата: 12.12.2022 10:59
Кількість переглядів: 119

  В спортивному залі Ружинської гімназії відбувся розіграш Кубка Ружинської територіальної громади з баскетболу 2022 року. В змаганнях взяли участь п'ять команд, які і боролися за головний   трофей.

Отже, розпочалися змагання із гри БК "Попільня" - "ДЮСШ Ружин", де перемогу здобули гравці команди гостей БК "Попільня". Наступним матчем відбувся півфінал (відповідно жеребкування) БК "Ружин" - "ДЮСШ Дівчата", де першу путівку здобули гравці команди БК "Ружин". В наступному матчі "ДЮСШ Ружин" (юнаки) зустрілися з ружинсьою молоддю команди БК "Легіон", де тільки під кінець матчу вдалося здобути перемогу команді БК "Легіон". За другу путівку до фіналу поборолися БК "Попільня" - БК "Легіон", де після першої половини матчу домінування було за Ружинцями, а ось в другій гості взяли гру під свій контроль та здобули право змагатися у фіналі цьогорічного розіграшу Кубка.

За ІІІ-IV місце зустрілися "ДЮСШ Дівчата" - БК "Легіон", де з перевагою в один пункт сенсаційно перемогу та бронзові нагороди здобули баскетболістки "ДЮСШ Дівчата".

Фінал: БК "Попільня" - БК "Ружин" розпочався із влучних атак господарів змагань, але поступово гості нарощували перевагу, де першу половину матчу на три пункти відірвалися від господарів. В другій половині матчу гра відбувалася за рівним рахунком, де під завісу матчу місцеві баскетболісти змогли реалізувати свої атаки та здобути право володіти Кубком Ружинської ТГ з баскетболу 2022 року.

Дякуємо ЗСУ за можливість проведення змагань! Дякуємо всім за допомогу у проведенні та участі в змаганнях! 

#Все_буде_Україна 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь