Пошук

З Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 09:03
Кількість переглядів: 122

Шановні депутати, працівники місцевих рад, ветерани органів місцевого самоврядування! Сердечно вітаю Вас із Днем місцевого самоврядування! Днем, який у інші роки точно був би святом, але і зараз, попри війну, підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства – можливість громадам відстоювати свої запити й інтереси!

Зрештою, не так важливо, яку річницю відзначають органи місцевого самоврядування. Головне, що такий день є, бо він - не лише про депутатів і тих, хто працює в місцевій владі, а й усіх мешканців громади, адже Ви теж, переконана, зацікавлені в її розвитку. Це наш спільний день. Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців сіл, селищ, міст, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі. Тому Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція має стати у військовий час тим внеском у боротьбі за незалежність держави, якого очікують всі українці, з єдиною метою: бути вільними та успішними!

Тому бажаю Вам мужності та здобутків у нелегкій та відповідальній праці, міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя та здійснення всіх Ваших життєвих планів та задумів! А плани наразі в українців одні: наша Перемога! І вона неодмінно буде! Разом до Перемоги! Низький уклін всім воїнам ЗСУ! Ви неймовірні! Ми з Вами! Сумуємо за загиблими Героями!

Вічна пам‘ять

…..Герої не вмирають Слава ЗСУ!

Слава Героям!

Слава Україні!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь