Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 28.11.2022 14:06
Кількість переглядів: 176

Протягом поточного тижня у Немиринецькому старостинському окрузі:  Продовжується ремонт колон в Княжиківському Будинку культури та вхідних сходинок до Княжиківського адмінприміщення.

Працівники з благоустрою Немиринецького старостинського округу під час ожеледиці 21-22.11 працювали по вулицях с.Немиринці, с.Княжики, с.Сахни розсипаючи суміш. Також вивезли та зробили насипи із суміші у найбільш проблемних місцях.

Забезпечено транспорт та вивезено посипальну суміш в села Княжики та Сахни. Утворено насипи на пагорбах.

Постійно проходять прибирання на автобусних зупинках та громадських туалетах.

Продовжуємо вносити свою посильну допомогу ЗСУ. Жінки сіл Немиринці, Княжики, Сахни створили групи та розпочали ліпити вареники для передачі Захисникам України.

24 листопада відправлено вантаж до Київського шпиталю (десять ящиків яблук та більше 5000 тисяч наліплених та заморожених вареників).

На прохання благодійного фонду «Об'єднання іудейських релігійних організацій», який виготовляє сухі борщові та супові набори заготовили овочі (картопля, буряк, морква, капуста, цибуля, консервація).

Проходить акція «Віра в Перемогу» спільно з Немиринецькою ЗОШ та ДНЗ. Розпочато підготовку листів та малюнків до Різдвяних та Новорічних свят.

Продовжується робота, щодо звірки достовірних даних і відповідності нумерації будинків та земельних ділянок в с.Немиринці.

Проводиться оповіщення та вручення квитанцій по сплаті Земельного податку з фізичних осіб.

Проводиться активна робота щодо упорядкування бази даних зареєстрованих членів сімей кожного двору Немиринецького старостинського округу.  Закінчується реєстрація громадян старостинського округу в програмі РТГ. 

Щоденно проводиться прийом громадян з питань оформлення субсидій, соціальної допомоги, реєстрації місця проживання, пільг, видачі довідок та актів обстеження та видаються доручення на отримання орендної плати за паї. Оформлення Заповітів громадян Немиринецького старостинського округу. Староста Немиринецького старостинського округу Тетяна Романовська

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь