Пошук

Ветеранську футбольну спільноту приймали сквиряни, де на місцевому майданчику зі штучним покриттям організовано та проведено турнір з міні-футболу "СПІВДРУЖНОСТІ"

Дата: 28.11.2022 13:53
Кількість переглядів: 179

  В змаганнях взяли участь п'ять команд, які відповідно жеребкування стали учасниками груп, де і виборювали право грати у фінальній частині змагань. Розпочався турнір грою між місцевою командою "Сквира" (Київська обл.) та командою гостей "Погребище" (Вінницька обл.), в якому мінімальну перемогу здобули господарі змагань. Наступним матчем, який був півфінальним між командами "Ружин" - "Козятин" (Вінницька обл.) в основний час рахунок 4-4, в серії післяматчевих пенальті більш влучними були Козятинці.

Слідом в груповому етапі "Сквира" зіграла в нічию з командою "Андрушки" (Андрушківська ТГ Житомирської обл.) 2-2. В завершальному матчі групового етапу "Андрушки" - "Погребище" сильнішими виявилися Погребищанці.

Отже, ІІІ - ІV місце розіграли "Ружин" - "Погребище", де мінімальна перемога за Ружинцями з рахунком 1-0. В фіналі змагань впевнену перемогу з рахунком 4-1 здобули господарі змагань "Сквира" перегравши гостей команди "Козятин". Результати:

І - "Сквира";

ІІ - "Козятин";

ІІІ - "Ружин";

ІV - "Погребище";

V - "Андрушки ".

Дякуємо ЗСУ   за можливість проведення та участі в змаганнях! Дякуємо господарям змагань за гостинний прийом! Наступний турнір прийматиме команда "Козятин, далі відкриття Чемпіонату та й самий Чемпіонат! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь