РУЖИНСЬКА ГРОМАДА

Житомирська область, Бердичівський район

Повідомлення про початок розроблення проекту ”Внесення змін і доповнень до Генерального плану смт Ружин Житомирської області

Дата: 21.11.2022 09:04
Кількість переглядів: 192

  Повідомлення  про початок розроблення проекту ”Внесення змін і доповнень до Генерального плану смт Ружин Житомирської області (включаючи  територію с. Заріччя) – як адміністративного центру Ружинської територіальної громади (I етап Комплексного плану просторового розвитку території ТГ)”.

  Відповідно до статей 17, 18 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» виконавчий комітет Ружинської селищної ради про початок розроблення проекту ”Внесення змін і доповнень до Генерального плану смт. Ружин” 
   Підстава для розроблення: рішення позачергової тридцять першої сесії восьмого скликання Ружинської селищної ради від 31 жовтня 2022 року Про розроблення змін та доповнень до містобудівної документації «Генеральний план смт.Ружин».
   Замовник: Ружинська селищна рада в особі виконавчого комітету Ружинської селищної ради.
   Фінансування робіт:  Ружинська селищна рада.
   Мета проекту: внести зміни і доповнення до Генерального плану смт Ружин Житомирської області (включаючи територію с. Заріччя) – як адміністративного центру Ружинської територіальної громади (I етап Комплексного плану просторового розвитку території ТГ)”, відповідно до вимог законодавчої та нормативної бази, з розробкою Плану зонування території та Звіту про стратегічну екологічну оцінку.
   Прогнозовані правові, економічні і екологічні наслідки розроблення містобудівної документації: Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту. План зонування території встановлює функціональне призначення, вимоги до забудови окремих територій (функціональних зон) населеного пункту, їх ландшафтної організації. Визначення планувальної організації та функціонального призначення території смт.Ружин та с.Заріччя є необхідною умовою для розвитку територій даних населених пунктів, раціонального їх використання, створення належних умов для життєзабезпечення населення, інвестиційної привабливості.
        Порядок і строк внесення пропозицій:
   Пропозиції щодо врахування  інтересів фізичних та юридичних осіб подавати в письмовій формі до управління ЖКГ Ружинської селищної ради: 13601, Житомирська область,  Бердичівський район  смт.Ружин, вул. Бірюкова, 2 каб.№25 тел.(04138)3-00-09 ryzhunzhkg@ukr.net.
   Строк подання пропозицій: протягом місяця з дня опублікування повідомлення про початок розроблення проекту ”Внесення змін і доповнень до Генерального плану смт Ружин Житомирської області (включаючи  територією с. Заріччя) – як адміністративного центру Ружинської територіальної громади (I етап Комплексного плану просторового розвитку території ТГ)”.
  Відповідальна особа: завідуючий сектором містобудування, архітектури та будівництва управління ЖКГ Ружинської селищної ради - А.І. Цехмейструк).
Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних