Пошук

Ружинський інклюзивно-ресурсний центр поповнився новим сучасним інтерактивним обладнанням

Дата: 21.11.2022 09:59
Кількість переглядів: 221

Фахівці центру зможуть використовувати отримані матеріали для обстеження дітей та проведення корекційно-розвиткових занять. Стіл для малювання піском з кольоровою підсвіткою буде використовуватись для індивідуальних або групових занять, як засіб для арт-терапевтичної, корекційно-розвиваючої роботи психологів, логопедів.

Набір сенсорних (тактильних) мішечків - це чудовий посібник для розвитку дрібної моторики та сенсорики дітей. Унікальність набору полягає у використанні натуральних екоматеріалів плоских і об’ємних форм різних на дотик. Робота з таким набором підвищує тонус кори головного мозку; розвиває мовленнєві центри кори головного мозку; стимулює розвитку мовлення дитини; узгоджує роботу понятійного і рухового центрів мови; сприяє поліпшенню артикуляційної моторики; розвиває почуття ритму і координації руху; розвиває увагу і просторове орієнтування; готує руку до письма.

Особливості м'ячів «Емоції» бренду UNICE в тому, що вони вчать розрізняти емоції, знайомить з їх видами. Грати з м'ячем дуже корисно! М'ячик можна кидати в групі, грати ним у футбол, перекидати один одному у колі... і ще безліч способів застосування! Всі ці дії об'єднує відчуття задоволення і легкість рухів. Ігри з м'ячем розвивають у дітей фізичне здоров'я, витривалість, навички спілкування, командної роботи, спритність, гнучкість тіла та можливість вибрати будь-яку емоцію.

Фахівці Ружинського ІРЦ щиро вдячні Житомирській обласній військовій адміністрації та представникам благодійного фонду Lumos Foundation за потрібне обладнання для центру.

Ми переможемо заради наших дітей!

Фото без описуФото без описуФото без опису

 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь