Пошук

До уваги майбутніх абітурієнтів! Розпочата вступна кампанія 2023 року до вишів з підготовки поліцейських

Дата: 16.11.2022 13:52
Кількість переглядів: 104

Уже зараз бажаючі навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських, можуть розпочати проходження етапів відбору кандидатів на навчання, перший з яких – електронна реєстрація.

У закладах вищої освіти системи МВС ви можете стати фахівцем з однією із спеціалізацій: досудове розслідування, кримінальна поліція, превентивна діяльність, економічно-правова безпека, кібербезпека, психолог, техніко-криміналістичне забезпечення, оперативні підрозділи.

Щоб розпочати навчання, необхідно пройти кілька етапів відбору. Перший з них – подання анкети кандидата, яку потрібно заповнити на спеціалізованому порталі Національної поліції України (https://osvita.np.gov.ua/).

Тут також можна ознайомитися з порядком відбору кандидатів на навчання, інформацією про підготовку кадрів для Національної поліції.

Після цього кандидати мають підготувати та подати пакет документів та пройти медичне обстеження, перевірку рівня фізичної підготовки. Крім того, фахівці кадрового забезпечення ГУ Національної поліції області проведуть спеціальну перевірку, оформлять особову справу кандидата, яка подається до обраного закладу. Наприкінці відбудеться укладання контракту.

Жителям Бердичівщини, за більш детальною інформацією необхідно звернутися особисто до підрозділу кадрового забезпечення Бердичівського районного відділу поліції ГУНП за адресою: м. Бердичів, вул. Героїв України, 67, каб. № 31, 21 (щоденно з 09.00 до 18.00, крім вихідних).

Бердичівський районний відділ поліції

osvita.np.gov.ua

Портал для кандидатів на навчання у ЗВО МВС України
Портал призначений для електронної реєстрації кандидатів з числа цивільних осіб, що бажають навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами ...

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь