Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 02.11.2022 09:13
Кількість переглядів: 113

«У Немиринецькому старостинському окрузі завершується прибирання гілля на кладовищі в с.Немиринці, протягом останнього тижня проводилась вирубка кущів та збір сміття в с.Немиринці, с.Княжики, с.Сахни, підготовлені будівельні відходи для висипання частини вул.Садова в с.Немиринці. Здійснюється щотижневе прибирання автобусних зупинок в с.Немиринці,с.Княжики, с.Сахни. Проводиться санітарна розчистка багаторічних насаджень», - інформує староста Тетяна Романовська.

Тетяна Олексіївна стверджує, що Немиринецький старостинський округ має можливість поділитись саджанцями «Гірчичного дерева» з іншими округами Ружинської селищної громади.

Проводиться активна робота щодо упорядкування бази щодо зареєстрованих членів сімей кожного двору Немиринецького старостинського округу. Обстежено аварійні дерева, які потребують обрізки працівниками РЕС (оскільки знаходяться під електролініями) в с.Сахни біля Будинку культури та в с.Княжики, відбулося генеральне прибирання в Будинках культури в с.Немиринці, с.Княжики , с.Сахни.

Щоденно проводиться прийом громадян з питань оформлення субсидій, соціальної допомоги, реєстрації місця проживання, пільг, видачі довідок та актів обстеження, надається допомога громадянам в оформлення Державної дотації від Державного аграрного реєстру, та видаються доручення на отримання орендної плати за паї. Оформлення Заповітів громадян Немиринецького старостинського округу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь