Пошук

Допоможи країні. Зменши споживання електрики

Дата: 27.10.2022 09:20
Кількість переглядів: 87

Шановні жителі Ружинської територіальної громади!!

У зв’язку з виникненням дефіциту електричної енергії в об’єднаній енергетичній системі України через пошкодження внаслідок російської агресії об’єктів енергетичної інфраструктури ОЕС України введено обмеження споживання електричної енергії.

Недотримання обмеження у споживанні електричної енергії призведе до застосування графіків аварійного відключення із повним знеструмленням. Споживачі про відключення електричної енергії додатково повідомлятися не будуть. Ружинська селищна рада звертається до жителів громади з проханням економити споживання електроенергії та без зайвої потреби не вмикати потужні електроприлади.

Особливо, просимо обмежити використання електроенергії у години найбільшого навантаження, а саме: з 07:00 до 11:00 та з 17:00 до 23:00.

У цей час не включайте пральні машини, кондиціонери, електричні бойлери та решту енергоємних електроприладів. Також по можливості обмежте використання електрочайників та електроплит, вимикайте світло в приміщеннях, де ви не перебуваєте, перенесіть ремонтні роботи на світлі години доби. Неконтрольоване використання потужних електроприладів створюють перенавантаження енергосистеми. Тому, аби не допустити перенавантаження необхідно забезпечити зниження споживання електроенергії.

Ружинська селищна рада закликає з розумінням поставитися до тимчасових обмежень, адже тільки вони взмозі забезпечити безперебійну роботу об’єднаної енергосистеми України та гарантувати якісне і надійне електропостачання в майбутньому.

Дякую за розуміння!

Селищний голова                                                                  Людмила Біляк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь