Пошук

Новини із життя старостинських округів

Дата: 24.10.2022 09:40
Кількість переглядів: 84

«За минулий тиждень у Немиринецькому старостинському окрузі завершено заготівлю дров для 5 сімей ВПО, проведено обкіс трави в центрі села Немиринці та навколо школи, здійснено обстеження для подальшого кронування дерев вздовж дороги при в'їзді в с.Немиринці, орієнтовно 1 км. Проводиться підготовка до кронування (техніка, пальне та формування робочої бригади)», - розповідає староста Тетяна Романовська.

Крім того, розпочато прибирання гілля та чагарників після заготівлі дров на Немиринецькому кладовищі, здійснено обрізку дерев в центрі села Княжики, обстежено аварійні дерева, які потребують обрізки працівниками РЕС (оскільки знаходяться електролініями), в с.Сахни біля Будинку культури.

Проводиться роз'яснювальна робота з громадянами щодо реєстрації земельних ділянок для внесення в державний Реєстр. Проведено консультації з директором АФ «Немиринецьке» М.Т Кульчицьким, щодо облаштування проїзної дороги по вул. Садова та видалення сухих пеньків дерев уздовж території в'їзду в парк «Ян».

Також у окрузі визначено місця висадки дерев верби для укріплення берега біля ставка набережної «Яніна», а у Будинку культури вже проходять репетиції та записи пісень нового репертуару.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь