Пошук

Зміна місця проживання переселенця та скасування статусу ВПО в Дії

Дата: 20.10.2022 15:53
Кількість переглядів: 270

Без черг, довідок та походів в держоргани: в Дія можна буде змінити місце проживання ВПО та скасувати статус. Долучайтеся до запису на бета-тест Незабаром розпочнеться бета-тестування двох нових послуг в Дії для внутрішньо переміщених осіб – зміна фактичного місця проживання та скасування статусу ВПО.

Долучитися до тесту можна за цим посиланням https://team2.diia.gov.ua З початку повномасштабної війни 1,4 млн українців подали заяву на отримання довідки ВПО та оформили регулярні виплати від держави в Дії. У застосунку в кілька кліків можна отримати статус внутрішньо переміщеної особи та оформити регулярні виплати від держави. Зовсім скоро в Дії внутрішньо переміщені особи зможуть змінити адресу місця проживання, якщо переїхали до іншого міста. Або ж зовсім скасувати свій статус, якщо ви повернулися на місце постійного проживання. Усе це в декілька кліків, без черг, збору довідок і походів по держорганах. Перед запуском послуг проводимо бета-тестування, щоб перевірити, чи коректно працює послуга, і наскільки швидко опрацьовують заявки.

Для участі у бета-тесті скасування статусу потрібно мати довідку ВПО в Дії. А щоб долучитися до тестування зміни адреси фактичного проживання ВПО, необхідно:

фізично перебувати на місці нового тимчасового проживання, щоб підтвердити геолокацію;

мати довідку ВПО в Дії. Долучайтеся до бета-тесту. Після старту тестування на пошту надійде лист з детальною інструкцією щодо його проходження.

team2.diia.gov.ua

Зміна місця проживання переселенця та скасування статусу ВПО в Дії
Дуже скоро внутрішньо переміщені особи зможуть змінити місце реєстрації або ж зовсім скасувати статус ВПО всього за кілька кліків. Не треба ходити до ...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь